Plecând de la titlul unui articol intitulat „Procurorii DNA au devenit mai bogaţi decât marii corupţi”, Ingrid Mocanu, fosta şefă a Direcţiei de avizare din Ministerul Justiţiei care a ocupat şi funcţia de vicepreşedinte al ANRP, face o paralelă între dânsa şi procurorii DNA îmbogăţiţi deşi, au avut aceleaşi salarii, lăsând să se înţeleagă că ceva nu este în regulă şi că averile nu se justifică.

“Să tot ”anticorupi” în felul ăsta, frate! Adică ăștia, magistrați, cu salariul cât al meu și al familiei mele au așa avere? Eu nu am casă, mi-am luat niște teren în câmp, prin afara Bucureștiului, de 1000 mp, cu credite, o amărâtă de mașină cu leasing pe 5 ani (vezi declarațiile mele de avere … care, la cât scandal fac, dacă erau mincinoase erau de mult pe tapet, prin presa sistemului)… repet, deși am avut salariul cât al lor… și câți ca mine… Eu și alți funcționărași ”sărăntoci” (vedeți declarațiile colegilor mei de la justiție și finanțe, care nici ei nu știau să evalueze, deși nu erau evaluatori și îmbogățeau pe unii pe care nu îi cunoșteau) suntem cică ”mafioți imobiliari” iar ei ”luptători anticorupție”? Păi dacă așa averi pot face acești ”luptători” din salarii ca ale mele cum și-or fi manageriat salariile? Or fi dat și ăștia meditații? Or fi făcut economii de la lipsa de copii? Cum toți ”anticorupții” ăștia sunt toți plini de bani, îi lasă liberi și cu banii la buzunar pe ”beneficiarii (chipurile) furăcioși” și ne umflă pe noi, toți sărăntocii, că am comis (chipurile) abuz în serviciu? Și bănișorii? De unde ați luat bănișorii? Păi de aia nu vor ”anticorupții” Direcție specială care să-i ancheteze de-a-devăratelea… ca să poată să se acopere liniștiți unii pe alții… și să bage nevinovați prin pușcării”, a scris Ingrid Mocanu pe contul personal de socializare.

Tag-uri: ingrid mocanu, procurori, DNA, putred, de bogaţi, salarii, averi

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ingrid Mocanu revine cu un ATAC la procurorii DNA putred de BOGAŢI care se „luptă” cu CORUPŢII.

evz.ro

libertatea.ro

rtv.net

wowbiz.ro

b1.ro

cancan.ro

infoactual.ro

unica.ro

fanatik.ro

dcnews.ro

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/button-share-18.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/button-share-18-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Plecând de la titlul unui articol intitulat „Procurorii DNA au devenit mai bogaţi decât marii corupţi”, Ingrid Mocanu, fosta şefă a Direcţiei de avizare din Ministerul Justiţiei care a ocupat şi funcţia de vicepreşedinte al ANRP, face o paralelă între dânsa şi procurorii DNA îmbogăţiţi deşi, au avut aceleaşi...

Preluat de la EVZ