Ingrid Mocanu, fosta şefă a Direcţiei de avizare din Ministerul Justiţiei, a lansat multiple atacuri la adresa lui Gabriel Liiceanu, dar şi a preşedintelui Klaus Iohannis.

Ingrid Mocanu Popa este urmărită penal în dosarul în care este acuzată că, împreună cu fostul secretar general adjunct din MAI Mihai Şova, ar fi fotocopiat documente cu informaţii nepublice pentru a obţine foloase şi au luat informaţii din documente ale DNA care priveau două dosare.

Chiar dacă este urmărită penal de DNA, Ingrid Mocanu i-a atacat în mod direct pe Liiceanu, Iohannis, dar şi pe Raluca Prună, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Aceasta susţine că Liiceanu şi Andrei Pleşu ar fi furat bani de la editurile de stat, în timp ce Klaus Iohannis şi-ar fi îmbogăţit propriul partid cu „catralioarde de terenuri şi case”.

„Domnul Liicheanu vrea Anticorupție muuultă. Evident, pentru căței, că doar nu pentru furturile de Edituri de la stat comise de el și prietenul Pleșu… alt “deontolog”.

Domnul Plicușor Ban are un dosar că a furat banii de campanie iar o autoritate a statului a făcut plângere în acest sens la parchet… dar NIMIC!

Doamna Clotilde ia “purcoi” de bani de la o societate străină care încasează milioane de euro de la Statul Român că cică supraveghează cum se construiește Autostrada Bechtel – aia pentru care niște americani medaliatori au încasat MILIARDE… cu ZERO km de autostradă construiți”, a scris Ingrid Mocanu pe pagina sa de Facebook.

În continuare, aceasta a lansat şi la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, dar nu le-a uitat nici pe fostele şefe de la Justiţie, Raluca Prună, Monica Macovei, sau pe judecătorul Cristi Dănileţ.

„Iohannis și-a îmbogățit propriul partid cu catralioarde de terenuri și case… ăia fiind catalogați organizație nazistă… și fix pe aceleași proceduri cu sute de primari care putrezesc prin pușcării pe abuz în serviciu… bonus că și-a băgat și el la teșcherea prin fals ceva căsuțe.

Prună recunoaște că “a mințit la CEDO”, adică a comis un fals intelectual.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Ingrid Mocanu, fosta şefă a Direcţiei de avizare din Ministerul Justiţiei, a lansat multiple atacuri la adresa lui Gabriel Liiceanu, dar şi a preşedintelui Klaus Iohannis. Ingrid Mocanu Popa este urmărită penal în dosarul în care este acuzată că, împreună cu fostul secretar general adjunct din MAI Mihai Şova, ar...

Preluat de la EVZ