Un tânăr soldat din Franţa s-a sinucis vineri seara când era în timpul serviciului. Bărbatul a comis acest gest chiar în locul unde era cazat, în Paris.

În vârstă de doar 26 de ani, acest soldat făcea parte din a cincea Companie de luptă a Regimentului I de tiraliori.

„Acest tânăr voluntar din cadrul Forţelor terestre s-a sinucis în localul (de pe strada Saint-Dominique) al Ministerului Armatelor, pus la dispoziţia Operaţiunii Sentinelle în vederea găzduirii unităţilor staţionate în Paris şi care patrulează în Paris”, a declarat şeful serviciului de informaţii şi relaţii publice al Armatei terestre franceze, colonelul Benoît Brulon.

„Este mult prea devreme să spunem orice despre motivele care l-au determinat la acest act extrem”, a mai adăugat colonelul Brulon.

În luna iunie, un alt militar tot din cadrul Sentinelle s-a sinucis într-un local tehnic aparținând Galeriilor Lafayette, scrie b1.ro.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Un tânăr soldat din Franţa s-a sinucis vineri seara când era în timpul serviciului. Bărbatul a comis acest gest chiar în locul unde era cazat, în Paris. În vârstă de doar 26 de ani, acest soldat făcea parte din a cincea Companie de luptă a Regimentului I de tiraliori. „Acest tânăr...

Preluat de la EVZ