Floyd Mayweather vs. Conor Mcgregor, confruntarea considerată meciul de box al secolului a început!

Prima repriză a fost una în care cei doi s-au tatonat, fiind surprinzătoare timidatea lui Floyd Mayweather, campionul mondial la box. În urma loviturilor trimise, Mcgregor ar putea fi considerat câştigătorul primei reprize.

A 2-a repriză

Acelaşi scenariu: Conor Mcgregor domină centrul ringului, dar Mayweather a reuşit câteva lovituri clare. Luptătorul UFC a fost avertizat de arbitru pentru că s-a dus în spatele americanului şi l-a lovit

A 3-a repriză

Se simte că Mayweather nu a mai boxat de doi ani şi că încă studiază stilul neobişnuit de a boxa al adversarului său. Nu au fost lovituri clare.

A 4-a repriză

Mcgregor începe în forţă şi îl  bagă în corzi pe american. Totuşi, Mayweather şi-a amintit că este campion mondial la box şi a lasat câteva serii în viteză care au depăşit garda irlandezului. Spre finalul reprizei, americanul a reuşit o nouă directă în figura adversarului

A 5-a repriză

Intensitatea boserului american creşte, irlandezul pare că oboseşte. Loviturile lui Mayweather îşi ating ţinta, iar adversarul pare şi mai obosit în ring.

A 6-a repriză

Croşee de dreapta şi multe combinaţii ale americanului. Carenţele în box ale irlandezului se simt. K.O.-ul pluteşte în aer.

A 7-a repriză

Mayweather l-a dominat clar pe Mcgregor. Multe lovituri şi-au atins ţinta. Irlandezul pare epuizat şi obstrucţionează des.

A 8-a repriză

Meciul merge într-o singură direcţie: victorie în unanimitate pentru Mayweather, care boxează cu serii simple, dar foarte eficiente. 

A 9-a repriză

Irlandezul loveşte sub centură şi stârneşte furia lui Mayweather. Comentatorii meciului se întreabă cât va mai rezista irlandezul? La mijlocul reprizei, dominat de ploaia de lovituri ale americanului, acesta a încercat să-şi ia adversarul în braţe, la fel cum făcea în UFC. K.O. în repriza a 10-a?

Repriza a 10-a

Într-adevăr. Mayweather a trimis mai multe croşee şi directe în figura lui Mcgregor, care nu a mai putut răspunde, astfel că arbitrul a întrerupt meciul. K.O. tehnic şi final spectaculos de meci. Mayweather şi-a demonstrat clasa în acest meci de antrenament.

rootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Floyd Mayweather vs. Conor Mcgregor, confruntarea considerată meciul de box al secolului a început! Prima repriză a fost una în care cei doi s-au tatonat, fiind surprinzătoare timidatea lui Floyd Mayweather, campionul mondial la box. În urma loviturilor trimise, Mcgregor ar putea fi considerat câştigătorul primei reprize. A 2-a repriză Acelaşi scenariu: Conor...

Preluat de la EVZ