Într-o casă din satul Naipu, judeţul Giugriu, o familie trăieşte cea mai groaznică perioadă a vieţii lor, deoarece copilul acestora deţine puteri paranormale şi, în ultima vreme, au loc din ce în ce mai multe fenomene stranii.

Copilul este bănuit că ar avea puteri paranormale, dar există şi foarte multe persoane care au spus că nu este vorba de nimic legat de categoria spiritelor şi fantomelor.

Scepticii susţin că băiatul are un nivel foarte ridicat de energie, care dacă este concentrată, poate avea astfel de efecte.

Când stau în casă, ziua, în mod inexplicabil, sunt trântite scaune, cad obiecte de veselă, se aprinde lumina. Când ies afară, mai ales noaptea, şi stau în curte, o ploaie de pietre se abate din senin asupra lor şi pe acoperişul casei în care locuiesc.

Oameni au cerut ajutorul Poliţiei şi al unui preot, dar lucrurile au rămas la fel şi nimeni nu a găsit nicio explicaţie pentru ceea ce se întâmplă! Poliţiştii sosiţi la faţa locului au stat trei ore şi au fost martorii aceloraşi evenimente paranormale.

Copilul de nouă ani a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Obregia, după ce o armată de angajaţi de la Protecţia Copilului Giurgiu au dat buzna în casa familiei.

Şi preotul a fost chemat de familie, să facă slujbă în casa bântuită, dar şi preotul a avut parte de aceleaşi şicane, mai ales scaune trântite, povestesc oamenii, scrie antena3.ro.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Într-o casă din satul Naipu, judeţul Giugriu, o familie trăieşte cea mai groaznică perioadă a vieţii lor, deoarece copilul acestora deţine puteri paranormale şi, în ultima vreme, au loc din ce în ce mai multe fenomene stranii. Copilul este bănuit că ar avea puteri paranormale, dar există şi foarte multe...

Preluat de la EVZ