Pugilistul american Floyd Mayweather a câștgat, astăzi, mult așteptatul duel cu irlandezul Conor McGregor, prin KO tehnic în runda a 10-a, din 12 posibile.

La finalul întâlnirii din Las Vegas, Mayweather a rămas neînvins în cariera de profesionist şi, cu un record de 50-0, americanul şi-a anunţat definitiv retragerea din lumea boxului.

„E un adversar tare şi le-am oferit fanilor ceea ce aşteptau. Le datoram asta fanilor după meciul cu Manny Pacquiao.

McGregor a fost mult mai bun decât mă aşteptam, un adversar dur, dar am fost mai bun în seara asta. Planul a fost să nu mă grăbesc, să-l las să-şi arunce loviturile grele şi să-l termin la final.

În MMA luptă dur pentru 25 de minute… Le-am garantat tuturor că lupta se va termina înainte de limită. Era în joc reputaţia boxului.

Aceasta a fost ultima luptă din cariera mea, doamnelor şi domnilor. Cu siguranţă! Am ales partenerul de dans potrivit pentru asta! Conor McGregor, eşti un mare campion!”, a declarat Mayweather după meci.

De partea cealaltă, McGregor, campion mondial al Artelor Marțiale Mixte (MMA), a fost de părere că arbitrul de ring ar fi trbuit să-l lase să continue lupta, chiar dacă irlandezul putea fi pus la podea în orice secundă de american.

„Nici nu ştiu dacă sunt mulţumit după acest meci. Mi-ar fi plăcut ca arbitrul să lase lupta să continue. Totul a fost diferit, presupun că finalul era aproape, dar lasă-l pe om să mă doboare, să mă pună jos! Nici nu ştiu ce simt acum! În seara asta, Floyd s-a transformat într-un mexican, a luptat ca un pugilist mexican. Bănuiesc că am câştigat primele reprize… Mayweather nu e atât de rapid, nu e atât de puternic, dar e un boxer complet”, a spus McGregor.

rootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Pugilistul american Floyd Mayweather a câștgat, astăzi, mult așteptatul duel cu irlandezul Conor McGregor, prin KO tehnic în runda a 10-a, din 12 posibile. La finalul întâlnirii din Las Vegas, Mayweather a rămas neînvins în cariera de profesionist şi, cu un record de 50-0, americanul şi-a anunţat definitiv retragerea din...

Preluat de la EVZ