ALERTĂ METEO. Avertizări nowcasting de furtună în mai multe județe din țară

Meteorologii anunță ploi abundente, descărcări electrice și intensificări ale vântului, opt județe fiind sub cod galben de furtuni de scurtă durată. Cantitățile de precipitații pot ajunge și la 30 de litri pe metru pătrat, iar vântul va lua aspect de vijelie.

Meteorologii au emis, duminică, mai multe avertizări nowcasting de furtună. Zeci de localități din județele Cluj, Neamț, Suceava, Buzău, Prahova, Alba, Bacău și Vrancea sunt sub cod galben de furtună în următoarele ore.

Recomandare: CONSTANȚA. Vreme urâtă în prima zi a săptămânii viitoare: ploi în aversă, fulgere și grindină

Potrivit avertizărilor, se vor înregistra ploi abundente, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Cantitățile de precipitații pot ajunge și la 30 de litri pe metru pătrat, iar vântul va lua aspect de vijelie.

De asemenea, va cădea grindină de dimensiuni mici și medii.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/alerta-meteo-avertizari-nowcasting-de-furtuna-in-mai-multe-judete-din-tara-41616.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/alerta-meteo-avertizari-nowcasting-de-furtuna-in-mai-multe-judete-din-tara-41616-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Meteorologii anunță ploi abundente, descărcări electrice și intensificări ale vântului, opt județe fiind sub cod galben de furtuni de scurtă durată. Cantitățile de precipitații pot ajunge și la 30 de litri pe metru pătrat, iar vântul va lua aspect de vijelie. Meteorologii au emis, duminică, mai multe avertizări nowcasting de...

Preluat de la romania ntv