Tobe Hooper, regizorul filmelor de groază, precum Masacrul cu Drujba din Texas și Poltergeist, a murit sâmbătă în Sherman Oaks, California la vârsta de 74 de ani.

Serviciul de medicină legală din Los Angeles a confirmat moartea lui Hooper la Variety. Nu a fost furnizată nici o cauză a decesului. Tobe Hooper a regizat „The Texas Chain Saw Massacre”, unul din cele mai dure filme horror din toate timpurile, cu un criminal în serie născut cu fața malformată, care răpește și ucide cu bestialitate pe toți cei care ajungeau în apropierea casei sale. În țări precum Marea Britanie, filmul a fost interzis peste 25 de ani.

Acesta a regizat și cunoscutul film scris de Steven Spielberg, The Poltergeist, un alt film horror de succes. Tobe Hooper s-a născut în Austin, Texas, pe 25 ianuarie 1943.

Foto: Wikipedia

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A MURIT autorul MASACRULUI din TEXAS.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/800px-massacre-a-la-tronconneuse-40eme-anniversaire-grand-rex-23-septembre-2014-25-cropped.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/800px-massacre-a-la-tronconneuse-40eme-anniversaire-grand-rex-23-septembre-2014-25-cropped-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Tobe Hooper, regizorul filmelor de groază, precum Masacrul cu Drujba din Texas și Poltergeist, a murit sâmbătă în Sherman Oaks, California la vârsta de 74 de ani. Serviciul de medicină legală din Los Angeles a confirmat moartea lui Hooper la Variety. Nu a fost furnizată nici o cauză a decesului....

Preluat de la EVZ