Tricoul lui Gică Hagi, scos la licitație pentru ajutorarea tânărului care și-a pierdut soția și un picior în accidentul de pe A4!

Mii de oamnei au fost impresionați de drama tânărului din Brașov care și-a pierdut soția și un picior în cumplitul accident ce a avut loc pe A4, la începutul lunii august.

Pentru ajutorarea acestuia a fost deschis un cont unde oamneii cu suflert mare pot dona pentru Imre Janko.

RECOMANDAREAPEL LA UMANITATE. Barbatul care si-a pierdut sotia si un picior in urma cumplitului accident de pe A4, are nevoie de AJUTOR!

Și “regele” fotbalului românesc s-a implicat în campania umanitară și a oferit tricoul lui pentru a fi scos la licitație.

“De-a lungul anilor, “Regele” fotbalului românesc a făcut fericiți milioane de fani grație prestațiilor de la echipa națională, dar și de la echipele de club. RespectGicaHagi10#cu prietenie pentru Imre#. Le mulțumim în primul rând celor care ne-au oferit tricourile pentru a le scoate la vânzare, dar și celor care le-au cumpărat!! Licitația pleacă de la 350 de lei și se va încheia Joi, 31 August.

Repetăm!  Toți banii vor ajunge în contul lui Imre Janko.

Lei: RO29BRDE080SV62002720800
Euro: RO73BRDE080SV62002810800

SWIFT : BRDEROBU

Titular Janko Zamfirita”

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/tricoul-lui-gica-hagi-scos-la-licitatie-pentru-ajutorarea-tanarului-care-si-a-pierdut-sotia-si-un-picior-in-accidentul-de-pe-a4-41584.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/tricoul-lui-gica-hagi-scos-la-licitatie-pentru-ajutorarea-tanarului-care-si-a-pierdut-sotia-si-un-picior-in-accidentul-de-pe-a4-41584-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Mii de oamnei au fost impresionați de drama tânărului din Brașov care și-a pierdut soția și un picior în cumplitul accident ce a avut loc pe A4, la începutul lunii august. Pentru ajutorarea acestuia a fost deschis un cont unde oamneii cu suflert mare pot dona pentru Imre Janko. RECOMANDARE: APEL LA UMANITATE....

Preluat de la romania ntv