SRI a anunţat, în cadrul strategiei de imagine activată pe pagina Facebook a instituţiei, că 23 de femei lucrează în structurile de intervenție ale Brigăzii Antitero.

Este o lume a secretelor păstrate cu străşnicie şi a antrenamentelor la milimetru. Aceasta este lumea în care trăiesc zi de zi agenţii SRI. Aceasta este concluzia care poate fi trasă din ultima postare a celor de la SRI, care au şi publicat o imagine cu una dintre femeile care desfăşoară misiuni antitero.


SPIONAJUL românesc VA AVEA UN NOU ŞEF! Klaus Iohannis ÎL PREFERĂ PE… Detalii de ultimă oră


În misiuni au faţa acoperită ca să nu devină ei ţinte şi sunt cei mai buni colegi din lume: nu este loc pentru invidie sau orgolii. Viaţa lor depinde de reacţia partenerului.


Partenerul de viaţă al Olguței Vasilescu ar putea fi numit ŞEF la Comisia SRI din Parlament


„Cred că a început ca o pasiune, fiecare copil îşi doreşte să tragă cu arma, după care a evoluat şi a devenit mai mult decât o pasiune. A devenit un mod de viaţă”, a declarat un agent SRI.


MITA lui „Portocală” pentru angajatele DNA și SRI, în atenția procurorului general. DENUNȚ la Parchetul General


Lucrul în echipă este cel mai important factor, iar reuşita unei misiuni depinde foarte mult de coordonarea existentă între cei aflaţi pe teren.

„Tot timpul suntem echipă, chiar şi la antrenament în bază. Suntem chiar şi prieteni în afara serviciului”.


Dan Andronic REACȚIONEAZĂ ACID după scrisoarea lui Kovesi: „Martor mincinos. Este un exemplu clasic de comportament infracțional”


În ultima vreme au fost introduse din ce în ce mai multe femei în cadrul echipelor de agenţi SRI. Aceştia au anunţat pe pagina de Facebook că 23 de femei lucrează în structurile de intervenţie ale Brigăzii Antitero.

Acestă informaţie făcută publică reprezintă o strategie de imagine pe care Serviciile Române de Informaţii o dezvoltă.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/femeie-sri.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/femeie-sri-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
SRI a anunţat, în cadrul strategiei de imagine activată pe pagina Facebook a instituţiei, că 23 de femei lucrează în structurile de intervenție ale Brigăzii Antitero. Este o lume a secretelor păstrate cu străşnicie şi a antrenamentelor la milimetru. Aceasta este lumea în care trăiesc zi de zi agenţii SRI....

Preluat de la EVZ