Mâncare expirată de doi ani în restaurantul unui hotel de patru stele din Predeal. Au găsit-o inspectorii Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor Braşov. Alte alimente erau congelate de mai multe ori sau depozitate în condiţii improprii. Restaurantul a fost închis şi aşa va rămâne până când vor fi rezolvate toate problemele.

Zeci de hoteluri şi pensiuni din Predeal şi Bran au fost controlate în ultima perioadă şi patru unităţi de cazare au fost închise în aceste zile. Totalul amenzilor date se ridică la 145.000 de lei, potrivit Digi 24.


Cei 150 de ticăloşi care ne-au otrăvit mâncarea. Carnea stricată a ajuns şi în şcoli. Firmele „Mafiei” au furnizat alimente la cantinele săracilor, în penitenciare și unități de jandarmi


Reamintim că inspectorii ANPC au descoperit grave nereguli pe o terasă din Eforie Sud, care vindea turiştilor peşte şi fructe de mare stricate, la preţuri piperate.

Pe lângă mâncarea stricată, inspectorii au desoperit şi o mizerie de nedescris în bucătăria terasei. Măsurile imediate luate de Protecţia Consumatorului au fost închiderea imediată a bucătăriei terasei şi aplicarea unei amenzi de 50.000 de lei.

“Produse care pun în pericol viaţa şi sănătatea tuturor consumatorilor şi celor care mănâncă. Nu se poate aşa ceva, este neadmis. Oprim definitiv şi închidem unitatea până la remedierea deficienţelor”, a declarat Marius Dunca, preşedintele ANPC, potrivit realitatea.net.


MIZERIE şi MÂNCARE STRICATĂ pe terasele de pe litoral. Ce sancţiuni au dat inspectorii ANPC
rootstireaActualitate/EsentialSocial
Mâncare expirată de doi ani în restaurantul unui hotel de patru stele din Predeal. Au găsit-o inspectorii Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor Braşov. Alte alimente erau congelate de mai multe ori sau depozitate în condiţii improprii. Restaurantul a fost închis şi aşa va rămâne până când vor fi rezolvate toate...

Preluat de la EVZ