Liderul PSD Liviu Dragnea i-a convocat în weekend pe premierul Mihai Tudose şi pe miniştrii PSD pentru a discuta despre cele mai fierbinți subiecte ale momentului. Dragnea s-a întâlnit la Sinaia cu premierul Mihai Tudose şi cu mai mulţi miniştri pentru a discuta despre priorităţile Guvernului pentru perioada următoare, odată cu începerea sesiunii parlamentare de toamnă.

Iniţial, se vehicula că întâlnirea ar putea avea loc în Delta Dunării, în condiţiile în care liderii PSD şi membrii Guvernului s-au reunit vineri la Neptun, potrivit stiripesurse.ro.


Dragnea SCOATE ARMELE. ATACURI ÎN PREMIERĂ. Vizații sunt Iohannis, Kovesi și Lazăr! News alert!

Întâlnirea de sâmbătă de la Sinaia vine după ce, joi, a avut loc, la Neptun, o şedinţă oficială a Comitetului Executiv Naţional, în care s-a discutat cu precădere despre agenda parlamentară.

DRAGNEA,REPLICĂ PENTRU IOHANNIS PE TEMA LEGILOR JUSTIȚIEI

Reamintim că Liviu Dragnea iese la contraatac, după ce președintele Klaus Iohannis a criticat asupru propunerile ministrului Tudorel Toader care modifică Legile Justiției. Liderul PSD a avertizat că „legile justiției vor fi decise în Parlament”.

„Dar ce declarație am făcut eu? Dumneavoastă aveți impresia că România trebuie să meargă înainte sau înapoi după dorința lui Klaus Iohannis? Nu! Sistemul de justiție nu trebuie să se învârtă în jurul lui Klaus Iohannis, nici al lui Kovesi, nici al lui Lazăr. Nu e vorba că nu sunt de acord cu președintele. Sunt niște principii enunțate, vor fi niște texte dezbătute foarte serios. Niciodată nu o să fiu de acord ca să dăm înainte sau înapoi după dorințele unuia sau altuia, care este vremelnic într-o funcție și care este speriat că ar putea pierde niște pârghii. Parlamentul va decide, orice lege se aprobă în Parlament. Nu ştiu cine taie, cine vrea să pună, ce instituţie, dar în final Parlamentul va decide, după o dezbatere foarte serioasă şi legea nu poate deveni lege decât dacă va fi promulgată de preşedintele României. Deci, până atunci mai este. Şi sper că Tudorel Toader nu va da înapoi, pentru că nu are de ce să dea înapoi. Bănuiesc că a avut nişte argumente serioase când a făcut acele propuneri”, a afirmat Liviu Dragnea într-o conferința de presă la Neptun, după ședința conducerii PSD. 


Dragnea, SĂGEȚI către Iohannis: Nu înțeleg supărarea domnului președinte. Ce REACȚIE a avut liderul PSD după PROTESTELE de miercuri


Nu este primul comentariu făcut de liderul social-democrat despre subiect. Dragnea a comentat, joi, reacţiile generate de modificările la legile justiţiei anunţate de către ministrul Tudorel Toader, apreciind că „s-au grăbit toţi, inclusiv preşedintele”. În opinia liderului PSD, reacţia instantanee la nişte propuneri enunţate i se pare o abordare ori pur personală, ori superficial.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Liderul PSD Liviu Dragnea i-a convocat în weekend pe premierul Mihai Tudose şi pe miniştrii PSD pentru a discuta despre cele mai fierbinți subiecte ale momentului. Dragnea s-a întâlnit la Sinaia cu premierul Mihai Tudose şi cu mai mulţi miniştri pentru a discuta despre priorităţile Guvernului pentru perioada următoare,...

Preluat de la EVZ