România a rămas fără Facebook în acestă după-amiază. Lumea a început să-şi pună întrebări. Problemele cele mai des reclamate sunt de la imposibilitatea accesării rețelei până la alte chestiuni mai mici. Unii utilizatori nu pot da Like, alții nu pot posta, şi nici distribuiri nu s-au put face, iar paginile de companii nu pot programa postările.

Problema afectează atât versiunea de desktop, cât și pe cea de mobil.

Potrivit Realitatea TV, rețeaua socială este căzută sau parțial căzută pe mai toate continentele. Reclamații au venit, pe pagina downdetector.com, din SUA, Brazilia, Guatemala, Columbia, Italia, India, Liban, Lituania, România, Bosnia, Marea Britanie..

Este a doua problemă majoră experimentată de Facebook în această săptămână. Potrivit Express.co.uk, la începutul săptămânii, o nouă cădere a afectat mulți utilizatori. Motivele problemelor sunt neclare, unii specialiști invocând posibile atacuri DDOS, dar Facebook nu le-a comunicat.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Românii dau în CLOCOT: Facebook a PICAT! .

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
România a rămas fără Facebook în acestă după-amiază. Lumea a început să-şi pună întrebări. Problemele cele mai des reclamate sunt de la imposibilitatea accesării rețelei până la alte chestiuni mai mici. Unii utilizatori nu pot da Like, alții nu pot posta, şi nici distribuiri nu s-au put face, iar...

Preluat de la EVZ