Primăria Capitalei a început să tipărească cele 5.000 de vouchere aprobate prin programul „Bicicliști în București”, iar livrarea acestora va avea loc în următoarele două săptămâni. În plus, pe ordinea de zi a ședinței de miercuri a Consiliului General al Municipiului București se află un proiect de suplimentare, cu 25.000, a numărului de vouchere acordate de PMB.

Proiectul de suplimentare a numărului voucherelor, înscris pe odinea de zi a ședinței de miercurea viitoare a CGMB, presupune alocarea suplimentară a 25.000 de vouchere, fiecare în valoare de 500 de lei, anunță stiripesurse.ro.

Cele 5.000 de vouchere aprobate deja vor fi livrate solicitanților prin curier, la adresa trecută în cererea de înscriere. Lista celor 5.000 de beneficiari a fost publicată pe site-ul PMB, cu inițialele solicitanților (pentru protecția datelor personale) și numărul de înregistrare a cererii.

„În cazurile în care livrarea nu se va putea face, din motive obiective, la domiciliul beneficiarilor, voucherele vor fi returnate Primăriei, urmând a fi ridicate de beneficiari, de la Biroul de relații cu Publicul, în baza unei notificări telefonice prealabile”, anunță Primăria Generală a Municipiului București.

Solicitanții care nu se regăsesc pe lista primilor 5.000 de beneficiari sunt incluși în baza de date a programului și vor primi, cel mai probabil, vouchere în etapa a doua, care va demara imediat după aprobarea de către Consiliul General al Municipiului București a suplimentării numărului de vouchere, în ședința din 30 august 2017.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Primăria Capitalei a început să tipărească cele 5.000 de vouchere aprobate prin programul „Bicicliști în București”, iar livrarea acestora va avea loc în următoarele două săptămâni. În plus, pe ordinea de zi a ședinței de miercuri a Consiliului General al Municipiului București se află un proiect de suplimentare, cu...

Preluat de la EVZ