Cristian Pomohaci, fost preot și în același timp cântăreț de muzică popolară, este implicat într-un nou scandal. Mai exact, fiul și soțul regretatei cântărețe Valeria Peter-Predescu îl acuză pe Pomohaci că interpretat o piesă a mamei sale,schimbând versurile, dar păstrând linia melodică. În înregistrarea apărută la Antena3, este prezentată o discuție dintre fiul regretatei cântărețe și Pomohaci, primul cerându-i fostului preot o sumă de bani pentru drepturile ce revin din piesa mamei sale. Reamintim că nu este singurul scandal care îl vizează pe Pomohaci. Acesta a fost nevoit să se retragă din preoție, după ce a fost implicat într-un scandal sexual, fiind acuzat de pedofilie.

Cristian Pomohaci este implicat într-un alt scandal, după ce a fost înregistrat pe ascuns și în care sunt vehiculate sume foarte mari de bani. Această înregistrare este în instanță și îi poate crea probleme grave preotului caterisit Pomohaci, potrivit Antena3.

Familia regretatei artiste Valeria Peter-Predescu l-a dat în judecată pentru ca ar cânta, fără drept, un cântec popular care ar aparține acesteia. Mai mult, Pomohaci chiar recunoaşte că ar fi furat linia melodică a piesei, însă insinuează că s-ar bucura de protecţia unor oameni influenţi din justiţie.


BOMBĂ ÎN CAZUL POMOHACI! Mai-marii BOR SUNT ÎN ALERTĂ după mutarea preotului controversat. Breaking news!


Piesa la care se referă în fimare fiul artistei, Nicu Predescu, este „Cânt la lume că mi-i dragă”, înregistrată de mama sa, înainte de a se stinge. Aceasta a fost înregistrată inclusiv la Organizaţia Română pentru Drepturile de Autor.

POVESTEA RĂZBOIULUI DINTRE POMOHACI ȘI FIUL VALERIEI PREDESCU

Povestea războiului dintre Pomohaci și fiul cântăreței Valeria Predescu este cunoscută, presa relatând în  numeroase rânduri despre parintele despre acest caz. Mai exact, susține familia cântăreței despre furtul unei melodii a carei linie melodica fusese inregistrata in prealabil de regretata artista Valeria Peter-Predescu la Organizaţia Română pentru Drepturile de Autor (ORDA).


Pomohaci s-a DECIS! Preotul, acuzat de PEDOFILIE, s-a RUPT de BISERICĂ


Mai exact, interpretul de muzică populară Cristian Pomohaci a fost acţionat în 2012 in judecată pentru încălcarea legii drepturilor de autor de către Nicu Predescu, fiul interpretei de muzică populară Valeria Peter Predescu. Nicu Predescu declara la acea vreme că interpretul de muzică populară Cristian Pomohaci a preluat linia melodică a melodiei „Cânt la lume că mi-e dragă” a mamei sale şi a folosit-o, fără acordul familiei Predescu, în cântecul „De la Rebrişoara în jos”, relatează ziardecluj.ro.

Pomohaci a avut o sansa de mediere cu fiii Valeriei ca sa inchida aceasta rusinoasa problema, dar nu a acceptat suma cerută de familia cântăreței.

Potrivit susei citate, copiii Valeriei Peter-Predescu nu au avut nicio sansa in instanta, unde  spun jurnaliștii de la ziardecluj.ro li ,,s-au respins, în mod suspect, toate probele, toti martorii, ba inca judecatorii Curtii de Apel Cluj au ignorat cu desavarsire faptul ca iubita cantareata inregistrase la ORDA in prealabil linia melodica. In 2014, dupa un proces lung si stupid, Pomohaci a fost achitat de Curtea de Apel de acuzatia de plagiat si exonerat de sumele cerute ca daune,,, spun aceștia.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Cristian Pomohaci, fost preot și în același timp cântăreț de muzică popolară, este implicat într-un nou scandal. Mai exact, fiul și soțul regretatei cântărețe Valeria Peter-Predescu îl acuză pe Pomohaci că interpretat o piesă a mamei sale,schimbând versurile, dar păstrând linia melodică. În înregistrarea apărută la Antena3, este prezentată...

Preluat de la EVZ