O nouă reconstituire efectuată în cazul morții Mădălinei Manole aduce în discuții câteva detalii șocante care pot răsturna ancheta. Toate sunt prezentate de Mihaela Brooks, un celebru profiler român care a lucrat cu poliția din Canada și care urmărește cazul Mădălinei de mulți ani. Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni.

Pe 14 iulie 2010, Fata cu părul de foc a plecat dintre noi, lăsând în urmă o mare de lacrimi şi un băieţel de numai câteva luni. La șapte ani de la moartea îndrăgitei cântărețe Mădălina Manole, noi detalii despre gestul inexplicabil pe care l-a făcut artista ies la iveală, care ar putea răsturna investigația făcută atunci de autoritățile române.

În materialul video prezentat pe Youtube, Mihaela Brooks arată că Mădălina Manole nu putea înghiți un pahar întreg de furadan fără să lase capul pe spate și, implicit, fără să murdărească buza superioară, ceea ce nu apare în raportul legiștilor, spune Brooks, citată de Antena3.


Ultima ora! Madalina Manole a fost ucisa!

„Anchetatorii trebuiau să ţină cont de circumstanţele negative: acele urme care ar fi trebuit să fie la locul faptei, indiferent dacă se merge pe verdictul de suicid sau de omor. Lipsa lor trebuie să ridice semne de întrebare, să se poată corobora cu alte urme de la faţă locului.  n acelaşi timp, ştiu că toată lumea s-a întrebat cum a fost posibil că Mădălina să bea o cantitate atât de mare de substanţă vâscoasă dintr-o singură înghiţitură, pentru că avem o singură urmă de buza inferioară pe pahar. Buza Mădălinei nu era pătată de Furadan. 


„Eu am ucis-o pe Mădălina Manole” DEZVĂLUIRI ŞOCANTE ce pot afecta emoţional


Asistenţă medicală a menţionat că nu avea nici o urmă de substanţă roz pe faţă, pe corp, sau în altă parte. După dezintubare, am avut Furadan ieşit pe nări şi pe lateralul gurii, la fel şi partea interioară a buzei este impregnată. Mai trebuia să fie acel miros, care nu există (în rapoartele martorilor n.r.).  În momentul în care ea a turnat în pahar, acest conţinut deja îţi crează nişte simptome. Una era, în primul rând, transpiraţia excesivă. O transpiraţie excesivă îţi impregnează şi mai mult amprenta. Amprentele care s-au găsit pe pahar au fost stratificate cu Furadan, foarte bine puteau să fie plantate acolo. Chiar dacă se găsesc amprente pe un obiect, nu înseamnă că acea persoană a ţinut obiectul, intenţionat, voluntar. De aceea se verifică fiecare urmă”, spune Mihaela Brooks.

Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani

Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiție muzicală. 


IPOTEZĂ HALUCINANTĂ! Mădălina Manole luase multe somnifere înainte de a înghiți Furadan

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
O nouă reconstituire efectuată în cazul morții Mădălinei Manole aduce în discuții câteva detalii șocante care pot răsturna ancheta. Toate sunt prezentate de Mihaela Brooks, un celebru profiler român care a lucrat cu poliția din Canada și care urmărește cazul Mădălinei de mulți ani. Mădălina Manole a decedat în...

Preluat de la EVZ