CFR Cluj a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, de ACS Poli Timișoara, scor 3-4, într-o partidă din runda a 8-a a campionatului intern.

CFR Cluj a cedat cu scorul de 3-4, în deplasarea de la ACS Poli Timișoara, disputată, sâmbătă, în etapa a 8-a a Ligii I. Meciul a fost cel mai spectaculos al acestei ediții de campionat, iar ardelenii au bifat primul eșec al sezonului. Gazdele au condus cu un neverosimil 4-0, după reușitele lui Alexandru Munteanu (2 și 60), Gabriel Cânu (32) și Octavian Drăghici (55), iar oaspeții au redus proporțiile scorului, după golurile înscrise de Ibrahima Balde (73 și 77) și Dan Nistor (81). CFR rămâne în continuare pe primul loc al clasamentului, cu 19 puncte și este urmată de CS „U” Craiova (18) și FC Botoșani (16, un meci în minus).

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
CFR Cluj a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, de ACS Poli Timișoara, scor 3-4, într-o partidă din runda a 8-a a campionatului intern. CFR Cluj a cedat cu scorul de 3-4, în deplasarea de la ACS Poli Timișoara, disputată, sâmbătă, în etapa a 8-a a Ligii I. Meciul a fost...

Preluat de la EVZ