Facebook și Instagram au picat din cauza unor probleme tehnice!

Utilizatorii rețelelor de socializare Facebook și Instagram nu și-au putut accesa conturile, în această după-amiază, din cauza unor probleme tehnice.

Utilizatorii care nu erau logați nu au mai putut accesa rețeaua de socializare începând cu ora 16.00 (ora României), iar cei care erau logați nu au mai putut nici posta, nici primi mesaje.

Se pare că probleme au fost semnalate atât în Europa, cât și în SUA și în Asia.

Potrivit reprezentanților celei mai populare rețele de socializare din lume, a fost vorba de „mentenanță“, fiind afectate ambele versiuni – de desktop și de mobil.

Situația s-a remediat după aproximativ o oră.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/facebook-si-instagram-au-picat-din-cauza-unor-probleme-tehnice-41602.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/facebook-si-instagram-au-picat-din-cauza-unor-probleme-tehnice-41602-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Utilizatorii rețelelor de socializare Facebook și Instagram nu și-au putut accesa conturile, în această după-amiază, din cauza unor probleme tehnice. Utilizatorii care nu erau logați nu au mai putut accesa rețeaua de socializare începând cu ora 16.00 (ora României), iar cei care erau logați nu au mai putut nici posta,...

Preluat de la romania ntv