DRAMĂ. O tânără s-a aruncat de la etajul patru, în timp ce copilul ei era în parc, iar soțul la serviciu!

O femeie de 33 de ani s-a aruncat, astăzi, de la etajul al patrulea al unui bloc din Brăila, în timp ce copilul ei era în parc, iar soțul la serviciu. Medicii au încercat să o resusciteze, dar nu au reușit să o salveze.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Brăila, o femeie de 33 de ani s-a aruncat de la etalul patru al unui bloc din Brăila și a fost resuscitată de către medicii sosiți la fața locului.

Din păcate, femeia nu a răspuns manevrelor medicale și s-a declarat decesul.

Din declarațiile vecinilor, polițiștii au aflat că femeia a fost internată în trecut în unități spitalicești, cu diferite afecțiuni psihiatrice.

Polițiștii au precizat că soțul femeii este la serviciu și nu s-a putut lua legătura cu el deocamdată, iar copilul în vârstă de 7 ani se afla în parc.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, iar polițiștii înccearcă să afle ce s-a întâmplat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/drama-o-tanara-s-a-aruncat-de-la-etajul-patru-in-timp-ce-copilul-ei-era-in-parc-iar-sotul-la-serviciu-41595.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/drama-o-tanara-s-a-aruncat-de-la-etajul-patru-in-timp-ce-copilul-ei-era-in-parc-iar-sotul-la-serviciu-41595-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
O femeie de 33 de ani s-a aruncat, astăzi, de la etajul al patrulea al unui bloc din Brăila, în timp ce copilul ei era în parc, iar soțul la serviciu. Medicii au încercat să o resusciteze, dar nu au reușit să o salveze. Potrivit reprezentanților Poliției Județene Brăila, o...

Preluat de la romania ntv