Fosta jurnalistă Anca Alexandrescu revine alături de PSD, după aproape doi ani de absență, și va coordona strategia de comunicare a partidului, dar și a liderului Liviu Dragnea. Alexandrescu se întoarce în politică, după ce în ultimul an a coordonat comunicarea grupului KazMunayGas, care deține Rompetrol.

Anca Alexandrescu este o obișnuită e guvernărilor PSD, ea coordonând activitatea de comunicare atât în timpul guvernării Adrian Năstase, dar și în perioada în care la Palatul Victoria s-a aflat Victor Ponta. Tot ea este cea care s-a ocupat de imaginea fostului primar general, Sorin Oprescu.

După căderea guvernului Ponta, Alexandrescu a ajuns în luna iunie a anului trecut să ocupe funcția de director de comunicare al grupului KazMunayGas, responsabilă cu acest domeniu pentru toate cele 11 tari unde compania are activități.

Acum fosta jurnalistă a fost numită consilier pentru comunicare la Cabinetul președintelui Camerei Deputaților și va coordona Comunicarea PSD. Deși poate părea surprinzător ca Liviu Dragnea să numească într-o funcție atât de importantă o apropiată a lui Ponta, colaborarea dintre actualul lider PSD și Alexandrescu este mai veche. În timpul guvernării Ponta, firma Ancăi Alexandrescu, Monitoring Media, este cea care s-a ocupat de imaginea Ministrului Dezvoltării de la vremea respectivă, Liviu Dragnea.

Alexandrescu este fiica jurnalistului Horia Alexandrescu.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Fosta jurnalistă Anca Alexandrescu revine alături de PSD, după aproape doi ani de absență, și va coordona strategia de comunicare a partidului, dar și a liderului Liviu Dragnea. Alexandrescu se întoarce în politică, după ce în ultimul an a coordonat comunicarea grupului KazMunayGas, care deține Rompetrol. Anca Alexandrescu este o...

Preluat de la EVZ