Două polițiste au prins un hoț în timp ce se aflau pe drum către concursul pentru corpul de ofițeri

Două polițiste din Capitală au prins un hoț, în timp ce se aflau în drum spre concursul de trecere a agenților de poliție în corpul ofițerilor, în calitate de supraveghetori, potrivit paginii de Facebook a Poliției Române.

„Două polițiste din cadrul unei structuri neoperative din Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, în timp ce se aflau în drum spre concursul de trecere a agenților de poliție în corpul ofițerilor, în calitate de supraveghetori, au fost sesizate, de un cetățean, că un bărbat a furat un telefon mobil de la doi bătrâni, aflați într-o stație de autobuz din Capitală”, arată sursa citată.

În acel moment, una dintre polițiste, Larisa, a coborât din mașină, alergând după bărbat, în timp ce colega ei, Cristina, îl urmărea cu mașina.

„A alergat 15 minute după el, iar după mai multe somații din partea colegelor, cel în cauză a încetinit”, conform Poliției Române.

Polițistele l-au imobilizat, timp în care un martor a apelat numărul unic 112.

„În șase minute a sosit un echipaj de poliție de la Secția 20, care l-a preluat pe bărbat. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de furt”, conform sursei menționate.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/doua-politiste-au-prins-un-hot-in-timp-ce-se-aflau-pe-drum-catre-concursul-pentru-corpul-de-ofiteri-41606.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/doua-politiste-au-prins-un-hot-in-timp-ce-se-aflau-pe-drum-catre-concursul-pentru-corpul-de-ofiteri-41606-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Două polițiste din Capitală au prins un hoț, în timp ce se aflau în drum spre concursul de trecere a agenților de poliție în corpul ofițerilor, în calitate de supraveghetori, potrivit paginii de Facebook a Poliției Române. „Două polițiste din cadrul unei structuri neoperative din Direcția Generală de Poliție a...

Preluat de la romania ntv