DGA cumpără aparatură nouă de urmărire - sisteme care acționează și la un kilometru distanță

Direcția Generală Anticorupție din MAI cumpără echipamente de tehnică operativă și mijloace tehnice speciale, printre care un sistem de monitorizare audio și GPS, DGA dorind și upgradarea unui sistem de decriptare a comunicațiilor radio.

 

Direcția Generală Anticorupție din Ministerul Afacerilor Interne a lansat o licitație pentru achiziția de echipamente de tehnică operativă și mijloace tehnice speciale, cu finanțare din fonduri europene, valoarea estimată fără TVA fiind de 354.550 de lei.

Concret, DGA vrea să upgradeze software și hardware un sistem de decriptare a comunicațiilor radio și să cumpere un sistem digital de înregistrare audio/video, echipat pentru orice condiții de iluminare.

Potrivit anunțului postat, Direcția Generală Anticorupție vrea să mai cumpere un sistem de monitorizare audio și GPS.

”Sistemul acoperă o gamă largă de misiuni tehnico-operative care necesită calitate audio înaltă și monitorizare GPS având aplicativitate în două domenii specifice majore – monitorizare dinamică audio și GPS a autovehiculelor/obiectivelor și monitorizare audio statică. (Sistemul -n.r.) Poate asigura înregistrări audio și monitorizare GPS fără interferențe radio/detecție și download la întoarcerea obiectivului monitorizat sau aflat în aria de acoperire a modemului bluetooth. În autovehicule, transmițătorul poate fi instalat cu o baterie externă sau poate fi alimentat de la instalația electrică. Sistemul poate fi utilizat până la o distanță de min. 1000 m în câmp deschis”, se arată în caietul de sarcini.

De asemenea, DGA vrea să achiziționeaze și un amplificator USB și software, un sistem pentru instalare camere video, unul de găurire, dar și un înregistrator video digital cu download 4G.

Ofertele se primesc până la data de 18 septembrie, iar deschiderea acestora se va face pe 13 octombrie.

Conform SEAP, STS a lansat o licitație pentru cumpărarea unui sistem integrat de distribuție pentru conținut multimedia, cu o valoare estimată de 739,496 lei, la care se adaugă TVA.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/dga-cumpara-aparatura-noua-de-urmarire-sisteme-care-actioneaza-si-la-un-kilometru-distanta-41582.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/dga-cumpara-aparatura-noua-de-urmarire-sisteme-care-actioneaza-si-la-un-kilometru-distanta-41582-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Direcția Generală Anticorupție din MAI cumpără echipamente de tehnică operativă și mijloace tehnice speciale, printre care un sistem de monitorizare audio și GPS, DGA dorind și upgradarea unui sistem de decriptare a comunicațiilor radio.   Direcția Generală Anticorupție din Ministerul Afacerilor Interne a lansat o licitație pentru achiziția de echipamente de...

Preluat de la romania ntv