Dan Bittman va reveni în televiziune şi va prezenta o nouă emisiune din cadrul postului de televiziune Antena 1, care se va numi „Aici eu sunt vedeta!”.

„Am emoţii, pentru că în această emisiune vor veni mulţi prieteni de-ai mei împreună cu copiii lor, foarte haioşi şi dezinvolţi. Vor fi întrebări amuzante, răspunsuri şi situaţii şi mai hazlii, în baza cărora cei de acasă îi vor descoperi pe aceşti prieteni ai mei, artiştii, altfel decât îi ştiau, adică prin ochii copiilor lor. Cine va şti mai multe despre copilul lui, va aduna mai multe puncte şi va intra în marea finală”, spune Dan Bittman.

la „Aici eu sunt vedeta!“, starurile autohtone şi copiii lor vor intra într-o competiţie distractivă care va demonstra cât de bine se cunosc, de fapt, unii pe alţii.

Din toamnă, la Antena 1, în show-ul prezentat de Dan Bittman, fiecare vedetă va face echipă cu propriul copil şi se va confrunta cu întrebări legate de viaţa de familie.

În anul 2000, Dan Bittman îşi începe cariera în televiziune, la TVR, unde prezintă, alături de Anca Ţurcaşiu, emisiunea „Ba da, Ba nu“. Au urmat „Bravo, bravissimo“, pe care o va prezenta între 2001 si 2003, şi „Dănutz SRL“, a cărui gazda va fi din 2004 până în 2012. În perioada 2012 şi 2014 a fost membru al juriului „XFactor România“, alături de Cheloo şi Delia, scrie Adevarul.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Dan Bittman va reveni în televiziune şi va prezenta o nouă emisiune din cadrul postului de televiziune Antena 1, care se va numi „Aici eu sunt vedeta!”. „Am emoţii, pentru că în această emisiune vor veni mulţi prieteni de-ai mei împreună cu copiii lor, foarte haioşi şi dezinvolţi. Vor fi...

Preluat de la EVZ