Caz șocant în București. Un bărbat a înjunghiat un copil care a sărit în apărarea mamei. Autorul este concubinul femeii, care a fost reținut de polițiști.

Un copil a fost înjunghiat în timpul unei dispute între mama lui și concubinul acesteia. Incidentul a avut loc în cartierul Rahova, din București. Din primele informații furnizate de Poliția Capitalei reiese că, în jurul orei 16.00, prin apel 112, o femeie a sesizat un conflict casnic în urmă căruia fiul ei minor a fost lovit la mâna, cu un cuţit, de către concubinul ei.

Ajunși la fața locului, polițiștii de la Secția 19 au constatat că între cei doi concubini s-a declanşat un conflict verbal, care a escaladat. La un moment dat,  bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a încercat să-şi lovească concubina cu un cuțit. Băiatul a sărit în apărarea mamei iar individul l-a tăiat la mână.

O ambulanţă, sosită la locul incidentului, l-a transportat pe copil la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Din fericire, rana nu a fost atât de gravă încât să necesite internarea.

Agresorul a fost condus de poliţişti la audieri. Cercetările sunt continuate de Secţia 19 Poliţie sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. Bărbatul este acuzat de violenţă în familie (art.199. Cp), faţă de cel în cauza fiind luată măsură reţinerii.  Audierile sunt în desfăşurare.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Caz șocant în București. Un bărbat a înjunghiat un copil care a sărit în apărarea mamei. Autorul este concubinul femeii, care a fost reținut de polițiști. Un copil a fost înjunghiat în timpul unei dispute între mama lui și concubinul acesteia. Incidentul a avut loc în cartierul Rahova, din București....

Preluat de la EVZ