ATAC TERORIST la Bruxelles - bărbat împușcat mortal după ce a atacat doi soldați!

Bărbatul care a fost împușcat vineri în centrul orașului Bruxelles, după ce ar fi încercat să atace cu un cuțit doi soldați belgieni, a murit la spital, iar autoritățile tratează incidentul drept un act terorist, informează BBC.

Atacatorul, un bărbat de 30 de ani, a murit după ce a fost transportat la spital. Unul dintre soldații atacați a fost rănit la nivelul feței, iar celălalt la o mână.

Militarii belgieni au devenit o obișnuință pe străzile Bruxellesului după atacul terorist de anul trecut în urma căruia au murit peste 30 de oameni.

Biroul Procurorului Federal a precizat că individul nu era cunoscut pentru activități teroriste, însă a strigat ”Allahu Akbar” înainte de comiterea atacului. Incidentul este tratat ca un act terorist.

Prim-ministrul belgian, Charles Michel, și-a exprimat susținerea față de militari. “Urmărim situația îndeaproape, împreună cu centrul de criză”, a scris el pe Twitter.

Atacul a avut loc în centrul capitalei belgiene, pe bulevardul Emile Jacqmain.

Inițial, autoritățile belgiene au precizat că individul împușcat este încă în viață, dar se află în stare critică și a fost transportat la spital, potrivit postului belgian RTBF.

Poliția belgiană încă nu a oferit informații legate de identitatea individului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/atac-terorist-la-bruxelles-barbat-impuscat-mortal-dupa-ce-a-atacat-doi-soldati-41581.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/atac-terorist-la-bruxelles-barbat-impuscat-mortal-dupa-ce-a-atacat-doi-soldati-41581-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Bărbatul care a fost împușcat vineri în centrul orașului Bruxelles, după ce ar fi încercat să atace cu un cuțit doi soldați belgieni, a murit la spital, iar autoritățile tratează incidentul drept un act terorist, informează BBC. Atacatorul, un bărbat de 30 de ani, a murit după ce a fost...

Preluat de la romania ntv