Antena 1 face o mutare neașteptată. Din 28 august, postul de televiziune își surprinde telespectatorii, cu o mișcare menită să „distrugă” concurența. După aproape 20 de ani, Antena 1 renunță la celebrul slogan „Mereu aproape”. Postul TV a avut acest slogan din 1998, o creație a agenției Headvertising.

În pragul lansării grilei de toamnă, Antena 1 vine cu noile promo-uri de post ce promovează un nou slogan: „Mereu cu tine”. Postul intră cu noua identitate grafică din 28 august, ziua ce marchează debutul grilei ce va avea emisiuni precum The Wall, Chefi la Cuțite și X Factor, informează paginademedia.ro.


DEMISIE-FULGER la Antena 3. A fost scandal? „VOI FI SINCER…”


În noile ID-uri de post, pe lângă vedetele show-urilor, apar și telespectatori. „Telespectatorii devin vedete în noua identitate a stației, fiind protagoniștii noilor execuții alături de cele mai mari staruri Antena 1. Mesajul acestei toamne integrează perfect și zona digitală, simboluri din tot ceea ce înseamnă lumea mobilă și virtuală regăsindu-se în conceptul noii grafici”, anunță reprezentanții Antenei 1.


Detalii ȘOC despre divorțul ANULUI în showbiz: „Un arogant, era o chestiune de timp”. ADEVĂRUL despre ce s-a întâmplat la Ferma Vedetelor


Aceste ID-uri au fost realizate de echipa de producție Antena Group, coordonată de Ştefan Soare şi Vali Moroianu, regizor Cătălin Bugean, concept dezvoltat de echipa de creație Antena Group, reprezentată de Radu Cimpoesu – Head of Copy, Cristi Mare – Senior Art Director și Radu Bogdan „Crizze” – Head of Design.


BREAKING NEWS: Anunţ BOMBĂ de la PRO TV!
rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Antena 1 face o mutare neașteptată. Din 28 august, postul de televiziune își surprinde telespectatorii, cu o mișcare menită să „distrugă” concurența. După aproape 20 de ani, Antena 1 renunță la celebrul slogan „Mereu aproape”. Postul TV a avut acest slogan din 1998, o creație a agenției Headvertising. În pragul...

Preluat de la EVZ