Adrian Năstase a dezvăluit, sâmbătă, pe Facebook că a vizitat o mănăstire renumită. Fostul premier a mers să se reculeagă la Mănăstirea Maglavit, acolo unde a aflat că s-a produs o minune.

“Astăzi, am vizitat Mănăstirea de la Maglavit și locul unde Petrache Lupu a avut revelația divinitătii. Se spune că acolo s-au întâmplat și se întâmplă multe minuni.


Adrian Năstase ÎNGRIJORAT de soarta românilor SĂRACI, iar fiul cel mic petrece vacanţa cu iubita pe un yacht de lux


Cred că este adevărat. Fiind acolo, am aflat că au fost reînființate departamantele PSD”, a scris Adrian Năstase.

ADRIAN NĂSTASE, ÎNGRIJORAT DE SOARTA SĂRACILOR

Săptămile trecute, Adrian Năstase face o analiză despre economia ţării, despre politicile duse în ultimii 27 de ani, despre discrepanţa între bogaţi şi săraci, dar şi despre nemulțumirile populației privind standardul de viață. Este de apreciat grija sa, nimic de zis, dar ceva nu se leagă pentru că, de acolo DE SUS, nu se prea vede cum o duce bietul român cu venituri care abia îi ajung să-şi ducă traiul de zi cu zi.

“În condiții în care, în România, după 27 de ani de tranzitie si de capitalism, cea mai mare parte a populației este nemulțumită de condițiile de trai și de perspectivele de viață, ca efect al reformelor efectuate  sub presiunea condițiilor de finanțare impuse de instituțiile financiare internaționale și ca urmare a unor politici interne contrare intereselor majorității cetățenilor, se impune, cred, necesitatea unui discurs  politic  caracterizat prin seriozitate, credibilitate și performanță”(…)

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Adrian Năstase a dezvăluit, sâmbătă, pe Facebook că a vizitat o mănăstire renumită. Fostul premier a mers să se reculeagă la Mănăstirea Maglavit, acolo unde a aflat că s-a produs o minune. 'Astăzi, am vizitat Mănăstirea de la Maglavit și locul unde Petrache Lupu a avut revelația divinitătii. Se spune...

Preluat de la EVZ