ACCIDENT. Familie întreagă a fost spulberată de un șofer inconștient!

Un accident grav a avut loc pe DN 15D în județul Vaslui. O mașină în care se afla o familie a fost lovită în plin de un tânăr șofer teribilist. În urma impactului violent, o fetiță de doar 5 ani a fost transportată cu elicopterul smurd la Iași.

Șoferul ieșea de pe un drum adiacent, a pătruns pe Drumul Național fără să se asigure, izbind în plin mașina în care se aflau părinții și fetița de aproximativ 5 ani.

În urma impactului puternic, fetița a fost rănită grav, fiind transportată de urgență cu elicopterul SMURD la spitalul din Iași.

“Am văzut fetița care are în jur de 5 ani, întinsă pe jos, pe asfalt, rănită grav. Imaginea m-a afectat, vă spun drept. Mama sa avea sânge la nivelul feței. Oamenii mergeau regulamentar, dar acest șofer, care conducerea o mașină de culoare verde, i-a izbit în plin, pentru că nu a fost în stare să se asigure”, au declarat martorii pentru vremeanoua.ro.

Poliția face cercetări la fața locului, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/accident-familie-intreaga-a-fost-spulberata-de-un-sofer-inconstient-41591.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/accident-familie-intreaga-a-fost-spulberata-de-un-sofer-inconstient-41591-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Un accident grav a avut loc pe DN 15D în județul Vaslui. O mașină în care se afla o familie a fost lovită în plin de un tânăr șofer teribilist. În urma impactului violent, o fetiță de doar 5 ani a fost transportată cu elicopterul smurd la Iași. Șoferul ieșea...

Preluat de la romania ntv