ACCIDENT CUMPLIT! Un adolescent de 16 ani a furat o mașină și a pierdut controlul volanului - un mort! VIDEO

Un tânăr de 16 ani a provocat un accident deosebit de grav pe DN 59, între Timișoara și Șag. Din cauza vitezei excesive, acesta a pierdut controlul volanului mașinii Ford Fiesta și a pătruns pe contrasens. Acolo a intrat în coliziunie cu o mașină VW Polo care circula regulamentar.

În urma accidentului a rezultat decesul unei persoane care se afla în mașina condusă de adolescent. Au mai fost răniți alte cinci persoane. Pompierii de la ISU Timiș au fost nevoiți să scoată victimele din fiarele contorsionate.

În primă fază, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Se pare însă că tânărul care a provocat accidentul, originar din Jimbolia, ar fi furat mașina, în această dimineață, din Beregsău Mare.

Mașina care circula regulamentar se îndrepta către un botez, în Reșița.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/accident-cumplit-un-adolescent-de-16-ani-a-furat-o-masina-si-a-pierdut-controlul-volanului-un-mort-video-41601.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/accident-cumplit-un-adolescent-de-16-ani-a-furat-o-masina-si-a-pierdut-controlul-volanului-un-mort-video-41601-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Un tânăr de 16 ani a provocat un accident deosebit de grav pe DN 59, între Timișoara și Șag. Din cauza vitezei excesive, acesta a pierdut controlul volanului mașinii Ford Fiesta și a pătruns pe contrasens. Acolo a intrat în coliziunie cu o mașină VW Polo care circula regulamentar. În...

Preluat de la romania ntv