O femeie de 59 de ani care s-a rănit, sâmbătă, după ce a căzut pe stânci în zona chiliei printelui Arsenie Boca de la Sâmbăta de Sus, judeţul Braşov, a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la Spitalul Judeţean Sibiu. Femeia a suferit plăgi în zona capului şi coapselor, dar este conştientă.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Braşov au anunţat, sâmbătă, că s-a intervenit pentru salvarea unei femei de 59 de ani care a fost rănită după ce a căzut pe stânci în zona chiliei părintelui Arsenie Boca de la Sâmbăta de Sus.


PROFEȚIE CRUNTĂ, marca Arsenie Boca! DEZASTRUL este aproape


„Au fost direcţionaţi la fața locului trei jandarmi montani aflaţi la Cabana Sâmbătă. S-a solicitat şi s-a aprobat elicopter SMURD pentru preluarea persoanei accidentate”, au precizat jandarmii braşoveni, potrivit news.ro.

Potrivit acestora, femeia a suferit mai multe plăgi în zona capului şi coapselor şi a fost preluată de elicopter şi transportată la spital.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au precizat că pacienta a ajuns deja pe Aeroportul Sibiu şi a fost preluată de către un echipaj care o transportă la Spitalul Judeţean Sibiu.

Femeia este stabilă, conştientă şi cooperantă.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
O femeie de 59 de ani care s-a rănit, sâmbătă, după ce a căzut pe stânci în zona chiliei printelui Arsenie Boca de la Sâmbăta de Sus, judeţul Braşov, a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la Spitalul Judeţean Sibiu. Femeia a suferit plăgi în zona capului...

Preluat de la EVZ