Informații cutremurătoare legate de cazul devoalat de Poliția Timiș, joi, încep să apară. Amintim că ieri a fost prins și reținut un pedofil 27 de ani din cartierul bucureștean Ghencea care și-a convins ”iubita” în vârstă de 12 ani să își omoare părinții, pentru a putea trăi fericiți împreună.

Surse judiciare au dezvăluit pentru EVZ că pedofilul care a instigat și la crimă,  Adrian Cosmin Ciocoiu, și-a sfăturit mai tânăra iubită în detaliu cum să își ucidă părinții. Planul era ca copila, care abia a absolvit clasa a V-a, la Timișoara, să scape de mama și tata, pentru a putea pleca la București, unde să trăiască o viață de cuplu cu bărbatul care avea mai mult ca dublul vârstei ei, angajat la o firmă de pază.

Pedofilul și victima s-au cunoscut pe chat-ul unui joc online, apoi au continuat să discute pe Facebook. Bărbatul a convins-o pe fată de ”sentimentele” lui și a corrupt-o sexual. I-a spus că e teribil de îndrăgostit de ea și a început să îi trimită fotografii cu el. În scurt timp s-a ajuns la poze indecente, fiecare discuție dintre cei doi fiind o adevărtată partidă de sex virtual. Mai mult, Adrian Cosmin Ciocoiu a stocat toate imaginile erotice furnizate de fetiță, în timpul perchezițiilor fiind găsite 160 de DVD-uri, stick-uri de memorie și hard disk-uri pline cu poze și filmulețe erotice în care protagonisat era copila de 12 ani din Timișoara.

Fetița era așa de îndrăgostită, încât făcea tot ce îi cerea „iubi” din București: se dezbrăca la comandă în fața camerei foto sau video, îi satisfăcea bărbatului cele mai ascunse fantezii.  Mai mult, voia să scape rapid de părinți pentru a se putea duce în Capitală, la Ciocoiu.  Astfel, bărbatul, pe lângă pedofil și corupător de minore s-a transformat într-un adevărat ghid criminal pentru fată. Conform indicațiilor, fata trebuia să le pună părinților somnifere în băutură, iar apoi, ca să fie sigură că au murit, să le taie gâtul cu cuțitul. Tot planul a fost discutat pe messenger, de pe pelefonul mobil al fetei. Tatăl adolescentei a descoperit mesajele prin care se plănuia crima, iar fata a intrat în stare de șoc și a fost internată la Spitalul de Neuropsihiatrie Infantilă din Timișoara, unde a fost supusă unor serii de terapii. Mai mult arată sursele EVZ, și după internare bucureșteanul a reușit să ia legătura cu minora și, aflând ce se întâmplă, a încurajat-o să se sinucidă. Fata de 12 ani a avut o tentativă, dar a fost salvată de medici. (Sursa foto: Pressalert)

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Informații cutremurătoare legate de cazul devoalat de Poliția Timiș, joi, încep să apară. Amintim că ieri a fost prins și reținut un pedofil 27 de ani din cartierul bucureștean Ghencea care și-a convins ”iubita” în vârstă de 12 ani să își omoare părinții, pentru a putea trăi fericiți împreună. Surse...

Preluat de la EVZ