Un autobuz plin cu muncitori s-a prăbușit în Marea Neagră: 14 persoane s-au înecat!

Un autobuz plin cu muncitori s-a prăbușit de pe un dig în Marea Neagră, în apropiere de Crimeea, 14 persoane pierzându-și viața.

Mai mulți oameni aflați în zonă și, ulterior, echipe de intervenție au încercat să salveze cât mai multe victime. Paisprezece persoane și-au pierdut viața, 24 fiind scoase din apă înainte să se înece.

Ulterior, autobuzul a fost scos din valuri cu ajutorul unei macarale, iar autoritățile au început o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de această tragedie.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/un-autobuz-plin-cu-muncitori-s-a-prabusit-in-marea-neagra-14-persoane-s-au-inecat-41560.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/un-autobuz-plin-cu-muncitori-s-a-prabusit-in-marea-neagra-14-persoane-s-au-inecat-41560-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Un autobuz plin cu muncitori s-a prăbușit de pe un dig în Marea Neagră, în apropiere de Crimeea, 14 persoane pierzându-și viața. Mai mulți oameni aflați în zonă și, ulterior, echipe de intervenție au încercat să salveze cât mai multe victime. Paisprezece persoane și-au pierdut viața, 24 fiind scoase din...

Preluat de la romania ntv