Tudose: Supraaciza la carburanți va fi o decizie implementată în toamna aceasta

Premierul Mihai Tudose a declarat, astăzi, după ședința CExN al PSD, că supraaciza la carburanți se va implementa din toamnă, în prezent fiind duse negocieri cu producătorii din domeniu, reiterând posibilitatea ca, dacă prețurile la pompă vor crește, Guvernul să decidă majorarea revedențelor.

”Supraaciza la carburanți va fi o decizie implementată în toamna aceasta, dar încă se negociază cu producătorii. (…) Atunci când ea a fost scoasă, odată cu celebra taxă de stâlp, la pompă nu s-a văzut nicio îmbunătățire, iar atunci a fost scoasă pentru a ușura povara fiscală pe cetățeni și dacă tot nu s-a ușurat, să o punem la loc, că măcar din banii ăia facem un spital. Nu am scos-o ca să se îmbogățească distribuitorii”, a declarat premierul Mihai Tudose.

El a mai spus că dacă prețurile vor crește la pompă, redevențele vor fi majorate, afirmând că acest lucru se poate întâmpla după ce vede ”comportamentul celor din piață”.

Mihai Tudose a mai spus că se fac simulări privind reintroducerea supraaccizei, afirmând că acestea ar putea fi finalizate în aproximativ o săptămână.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/tudose-supraaciza-la-carburanti-va-fi-o-decizie-implementata-in-toamna-aceasta-41566.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/tudose-supraaciza-la-carburanti-va-fi-o-decizie-implementata-in-toamna-aceasta-41566-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Premierul Mihai Tudose a declarat, astăzi, după ședința CExN al PSD, că supraaciza la carburanți se va implementa din toamnă, în prezent fiind duse negocieri cu producătorii din domeniu, reiterând posibilitatea ca, dacă prețurile la pompă vor crește, Guvernul să decidă majorarea revedențelor. ”Supraaciza la carburanți va fi o decizie...

Preluat de la romania ntv