Zi cu ghinion pentru Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, care a fost implicat într-un accident rutier la Varșovia, joi, în drum spre întâlnirea oficială cu președintele Poloniei, Andrzej Duda.

Convoiul secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, a fost implicat joi seara într-un accident rutier la Varşovia, unde se află într-o vizită de lucru, a relatat postul de televiziune polonez RMF24, citat de 112.ua şi Unian.

O maşină a poliţiei poloneze din convoiul care îl însoţea pe Stoltenberg a fost serios avariată în urma acestui accident produs joi seara în jurul orei locale 20:00, conform canalelor mediate citate. În total, patru persoane, între care doi poliţişti, au fost rănite.

Potrivit Agerpres, o maşină din escortă a fost izbită în lateral de o camionetă, care nu a acordat prioritate, chiar dacă convoiul trecea cu girofarurile pornite. În urma impactului, vehiculul poliţiei a fost aruncat pe trotuar, rănind un trecător.

Unul dintre poliţişti a trebuit descarcerat, a relatat la rândul său postul de televiziune polonez TVN 24, potrivit căruia cei doi poliţişti şi şoferul camionetei au fost spitalizaţi.

Viaţa niciuneia din persoanele rănite nu este în pericol, potrivit informaţiilor preliminare.

Secretarul general al NATO nu a avut de suferit în urma acestui accident, iar coloana şi-a continuat călătoria până la reşedinţa prezidenţială, pentru întâlnirea programată cu preşedintele Poloniei, Andrzej Duda.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Zi cu ghinion pentru Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, care a fost implicat într-un accident rutier la Varșovia, joi, în drum spre întâlnirea oficială cu președintele Poloniei, Andrzej Duda. Convoiul secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, a fost implicat joi seara într-un accident rutier la Varşovia, unde se află...

Preluat de la EVZ