Român trimis după gratii după ce a bătut cu bâta o persoană, lângă un club din Spania

Polițiști români au reușit să identifice și să aresteze un bărbat care fusese dat în urmărire internațională după ce a fost acuzat de tentativă de omor după ce a bătut cu bâta un bărbat, la ieșirea dintr-un club din Spania.

Un bărbat din Brăila, în vârstă de 36 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor, a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Brăila.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

În fapt, în anul 2009, bărbatul, împreună cu alte două persoane, în zona unui club din orașul Tarragona – Spania, a lovit în mod repetat o victimă, cu o bâtă în zona capului, aceasta suferind vătămări corporale ce au necesitat 28 de zile de spitalizare.

Cel în cauză a fost prezentat la Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați, care a dispus măsura provizorie a reținerii pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Galați, urmând a fi predare către autoritățile statului spaniol.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/roman-trimis-dupa-gratii-dupa-ce-a-batut-cu-bata-o-persoana-langa-un-club-din-spania-41547.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/roman-trimis-dupa-gratii-dupa-ce-a-batut-cu-bata-o-persoana-langa-un-club-din-spania-41547-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Polițiști români au reușit să identifice și să aresteze un bărbat care fusese dat în urmărire internațională după ce a fost acuzat de tentativă de omor după ce a bătut cu bâta un bărbat, la ieșirea dintr-un club din Spania. Un bărbat din Brăila, în vârstă de 36 de ani,...

Preluat de la romania ntv