FC Viitorul a părăsit Europa League, după ce a pierdut categoric în returul cu FC Salzburg, din play-off, scor 0-4 (1-3, în tur).

După înfrângerea de aseară, Cristi Bivolaru, președintele campioanei României, a declarat că trupa din Ovidiu are mari probleme, și că eliminările din Liga Campionilor și din Europa League i-a adus pe elevii lui Gică Hagi cu moralul la pământ. „Cred că… să fiu deschis şi să nu merg pe varianta extrem de sumbră pe care am citit-o… probabil că unora le-ar coneveni să dispărem, dar sper să nu le dăm satisfacţie. E greu de spus cine va asigura lotul, pentru că acum e destul de subţiat, dar mai sunt zile în care se pot face transferuri. Avem ca obiectiv 2-3 jucători să aduce […] Probabil că nu am gestionat foarte bine momentul de după câştigarea campioantului. În loc să ne ocupăm de ce aveam noi, ne-am ocupat de procese. Ne-au plecat jucători titulari, au venit alţii”, a declarat Cristi Bivolaru.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
FC Viitorul a părăsit Europa League, după ce a pierdut categoric în returul cu FC Salzburg, din play-off, scor 0-4 (1-3, în tur). După înfrângerea de aseară, Cristi Bivolaru, președintele campioanei României, a declarat că trupa din Ovidiu are mari probleme, și că eliminările din Liga Campionilor și din Europa...

Preluat de la EVZ