RATC pune în practică un PROGRAM PILOT - călătorii, rugați să urce pe ușile din spate!

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță publicul călător că, zilnic, în perioada 28 august – 3 septembrie, va implementa un program pilot privitor la accesul în autobuze.

Astfel, pe linia 42, în intervalul orar 08:00-16:00, călătorii vor întâlni  reprezentanți ai regiei, care le vor solicita să urce în autobuze folosind ușile din spate și să coboare pe ușile din față, respectiv mijloc.

Opțiunea accesului exclusiv pe prima ușă nu este fezabilă tehnic, pentru că autobuzele MAZ sunt prevăzute cu o cabină extinsă pentru conducătorul auto, transmit reprezentanții regiei de transport.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/ratc-pune-in-practica-un-program-pilot-calatorii-rugati-sa-urce-pe-usile-din-spate-41550.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/ratc-pune-in-practica-un-program-pilot-calatorii-rugati-sa-urce-pe-usile-din-spate-41550-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță publicul călător că, zilnic, în perioada 28 august - 3 septembrie, va implementa un program pilot privitor la accesul în autobuze. Astfel, pe linia 42, în intervalul orar 08:00-16:00, călătorii vor întâlni  reprezentanți ai regiei, care le vor solicita să urce în...

Preluat de la romania ntv