Radu Herjeu, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului, a făcut câteva observaţii pe contul personal de socializare despre felul cum sunt manipulaţi oamenii şi chemaţi în stradă. Mesajele sale au stârnit multă furie venită din partea celor vizaţi de către fostul prezentator TV.

“Propaganda simpla si grosolana, pe baza de minciuna ordinara, pentru ca se adreseaza prostilor! Ce conteaza ca NU Ministerul Justitiei ar urma sa numeasca procurorul general DNA, sa aleaga seful DIICOT si sa desemneze procurorul general, ci CSM?! Important e sa scoatem prostii in strada pentru “apocalipse” inventate!”, a scris Radu Herjeu

“Nu reusesc sa inteleg ce om sanatos la cap ar avea vreo problema cu propunerile de modificare a legilor justitiei? Cine nu ar fi de acord ca sefii procurorilor sa fie alesi de procurori, nu de un om politic ajuns presedinte? Cine nu e de acord ca magistratul care a dat o decizie proasta care a dus la condamnarea Romaniei la CEDO sa si plateasca? Cine nu e de acord ca, inainte de a ocupa o functie importanta in magistratura, sa ai suficienti ani de experienta in spate? Care e problema daca organul de control va fi scos de sub controlul celor pe care, teoretic, ii controleaza? A, inteleg de ce propagandistii se dau de ceasul mortii. Dar eu vorbeam de oameni sanatosi la cap” , un alt mesaj postat de fostul prezentator TV.

“Chiar sunt curios daca, fara Coldea si Anaconda, propagandistilor le va mai iesi “mobilizarea” din iarna. In fond, nu cred ca au emigrat chiar toti inteligentii care au fost convinsi ca abuzul in serviciu inseamna hotie si/sau coruptie! Ei abia asteapta sa ingurgiteze imbecilitatea ca numirea sefului DNA de catre CSM si nu de catre un om politic inseamna, de fapt, politizare”, a mai scris Radu Herjeu.

În final, Radu Herjeu le răspunde  celor care au reacţionat jignindu-l,  la postările sale:

“In sfarsit, oficinele si propagandistii s-au sesizat Sau li s-a dat ordin, ca la ei cam asa e, nu prea reusesc sa gandeasca singuri. Asa ca au umplut netul cu minciuni si mizerii despre ce-as fi scris! Iar fanii lor, incapabili sa inteleaga ce citesc, s-au napustit sa ma injure! Ce conteaza ca nu am spus nimic din ce “au tradus ei”? Important e, ca de asta e propaganda eficienta, sa-i porneasca pe prosti. Si prostii se agita!” a scris acum câteva minute pe contul personal de  Facebook.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Radu Herjeu, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului, a făcut câteva observaţii pe contul personal de socializare despre felul cum sunt manipulaţi oamenii şi chemaţi în stradă. Mesajele sale au stârnit multă furie venită din partea celor vizaţi de către fostul prezentator TV. 'Propaganda simpla si grosolana, pe baza de...

Preluat de la EVZ