Premierul Mihai Tudose a anunţat vineri, după ședința CEX a PSD de la Neptun, că Guvernul a înaintat Parlamentului o solicitare de înfiinţare a unei comisii de anchetă privind activitatea reglementatorului din domeniul energiei electrice.

“În ceea ce priveşte partea cu acciza la curent, este o discuţie şi noi am înaintat de la Guvern o solicitare Parlamentului pentru a face o comisie de anchetă în tot ceea ce priveşte, aş fi tentat, activitatea, dar mai degrabă aş spune lipsa de activitate a reglementatorului, care se pare că în ultimul timp trăieşte într-o altă lume”, a spus Tudose, citat de Agerpres. 

Anunțul premierului vine în contextul unei întrebări din partea jurnaliștilor despre evaluarea accizei la curent electric în raport cu moneda euro. 

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Premierul Mihai Tudose a anunţat vineri, după ședința CEX a PSD de la Neptun, că Guvernul a înaintat Parlamentului o solicitare de înfiinţare a unei comisii de anchetă privind activitatea reglementatorului din domeniul energiei electrice. 'În ceea ce priveşte partea cu acciza la curent, este o discuţie şi noi am...

Preluat de la EVZ