Polonia denunță 'aroganța' și 'lipsa de experiență politică' a lui Emmanuel Macron

Premierul polonez, Beata Szydlo, a denunțat în această după-amiază “aroganța” și “lipsa de experiență politică” a lui Emmanuel Macron, după ce președintele Franței a acuzat Polonia că se plasează “la periferia Uniunii Europene” în contextul refuzului modificării directivei privind angajații detașați.

Joi seară, în timp ce Emmanuel Macron se afla într-un turneu care a inclus vizite în Austria, România și Bulgaria, Beata Szydlo a semnalat refuzul Poloniei de a renegocia directiva UE privind angajații detașați.

În acest context, Emmanuel Macron a afirmat că Polonia “se plasează la periferia Uniunii Europene pe numeroase teme”.

“Polonia nu este prin nimic în fruntea Europei. Poporul polonez merită mai mult de atât”, a adăugat Emmanuel Macron, potrivit cotidianului Le Parisien.

Reacția premierului Poloniei, Beata Szydlo, nu a întârziat. “Poate că declarațiile arogante (ale lui Emmanuel Macron -n.red.) sunt generate de lipsa de experiență politică, un lucru pe care îl observ cu preocupare, dar aștept să remedieze rapid aceste lacune și să fie mai rezervat în viitor”, a spus Beata Szydlo.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/polonia-denunta-aroganta-si-lipsa-de-experienta-politica-a-lui-emmanuel-macron-41569.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/polonia-denunta-aroganta-si-lipsa-de-experienta-politica-a-lui-emmanuel-macron-41569-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Premierul polonez, Beata Szydlo, a denunțat în această după-amiază 'aroganța' și 'lipsa de experiență politică' a lui Emmanuel Macron, după ce președintele Franței a acuzat Polonia că se plasează 'la periferia Uniunii Europene' în contextul refuzului modificării directivei privind angajații detașați. Joi seară, în timp ce Emmanuel Macron se afla...

Preluat de la romania ntv