Scandal între politicieni, la un festival în Bihor. Băut peste măsură, viceprimarul unei comune a luat la pumni un consilier local din opoziţie, pe motiv că îl critică des. Victima a ajuns la spital tumefiată şi un ochi învineţit.

Viceprimarul comunei Cherechiu, UDMR-istul Szabó Zoltán, băut peste măsură, politicianul a luat la pumni un consilier local din opoziţie. Culmea, victima n-a fost vreun minoritar român din comuna cu populaţie preponderent maghiară, ci un “frate” de la Partidul Popular Maghiar din Transilvania, Barta Béla, pe care edilul l-a izbit cu atâta tărie încât i-a spart gura şi i-a învineţit un ochi, conform ebihoreanul.ro.

Motivul gâlcevei e hilar: tânărul consilier se opune mereu, zice vicele, critic. La petrecerea sătească l-a scos din pepeni pentru că a avut tupeu să bea din berea plătită de Szabó pentru a-i omeni pe consăteni de ziua lui de naştere, sărbătorită cu aceeaşi ocazie.

În urma incidentului, aplanat în cele din urmă de jandarmi, Barta s-a ales cu 7 zile de îngrijiri medicale, pumnii edilului spărgându-i gura şi tumefiindu-i faţa, motiv pentru care, într-o postare pe Facebook, consilierul a şi cerut demisia bătăuşului, spunând că în caz contrar îl reclamă la Poliţie.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Scandal între politicieni, la un festival în Bihor. Băut peste măsură, viceprimarul unei comune a luat la pumni un consilier local din opoziţie, pe motiv că îl critică des. Victima a ajuns la spital tumefiată şi un ochi învineţit. Viceprimarul comunei Cherechiu, UDMR-istul Szabó Zoltán, băut peste măsură, politicianul a...

Preluat de la EVZ