O femeie din statul american Massachusetts a câștigat impresionanta sumă de 750 milioane de dolari la loteria Powerball. Este cel mai mare premiu din istoria țării obținut de o persoană posesoare a unui singur bilet de joc, informează Reuters.

Câștigătoarea, Mavis Wanczyk, lucrează în domeniul sanitar și are 53 de ani. În cadrul unei conferințe de presă, ea a declarat că a sunat deja la spitalul din Springfield, unde lucra, și a anunțat că-și dă demisia. Ea va putea opta între a primi banii sub forma unei rate anuale, timp de 29 de ani, în valoare totală de 758,7 milioane de dolari, sau o sumă forfetară de peste 440 de milioane de dolari (înainte de impozitare).

Biletul câștigător trebuie să conțină toate cele cinci numere – între 1 și 69 – desemnate câștigătoare la fiecare extragere și un număr special – între 1 și 26 – denumit “powerball”. Șansele de câștig sunt de 1 la 292,2 milioane.

rootstireaActualitate/Esential
O femeie din statul american Massachusetts a câștigat impresionanta sumă de 750 milioane de dolari la loteria Powerball. Este cel mai mare premiu din istoria țării obținut de o persoană posesoare a unui singur bilet de joc, informează Reuters. Câștigătoarea, Mavis Wanczyk, lucrează în domeniul sanitar și are 53 de...

Preluat de la romania ntv