O femeie a fost ucisă, în mijlocul străzii, pe stradă de un individ cu afecțiuni psihice

O femeie din Mioveni, județul Argeș, a murit, astăzi, după ce un bărbat cu afecțiuni psihice a înjunghiat-o pe stradă, fără motiv, agresorul fiind la a doua faptă cu violență, însă nu a fost arestat, tocmai din cauza bolii, transmite agenția Mediafa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure, femeia din Mioveni a fost înjunghiată, în gât, pe stradă, în fața unei cofetării.

Femeia, în vârstă de 69 de ani prezenta o hemoragie masivă. Noi am preluat-o de la Ambulanță, a intrat în stop cardiorespirator. Din păcate a fost declarat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure.

Potrivit Poliției Argeș, agresorul are 37 de ani. Acesta ar fi așteptat ca femeia să traverseze strada și a atacat-o brusc, înjunghiind-o de mai multe ori, în zona gâtului.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că bărbatul are probleme psihice, iar acum doi ani a comis aceeași faptă însă victima a supraviețuit.

La momentul comiterii primei fapte, agresorul nu a fost condamnat la închisoare, ci a fost internat într-un spital pentru o perioadă de un an și jumătate.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/o-femeie-a-fost-ucisa-in-mijlocul-strazii-pe-strada-de-un-individ-cu-afectiuni-psihice-41562.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/o-femeie-a-fost-ucisa-in-mijlocul-strazii-pe-strada-de-un-individ-cu-afectiuni-psihice-41562-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
O femeie din Mioveni, județul Argeș, a murit, astăzi, după ce un bărbat cu afecțiuni psihice a înjunghiat-o pe stradă, fără motiv, agresorul fiind la a doua faptă cu violență, însă nu a fost arestat, tocmai din cauza bolii, transmite agenția Mediafa. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina...

Preluat de la romania ntv