Apar noutăți din rechizitoriul DNA al dosarului RCS&RDS, în care compania este acuzată că l-a mituit pe fostul șef FRF, Mitică Dragomir, pentru difuzarea meciurilor din Liga I.

Procurorii DNA spun că șpaga a fost dată pentru ca RCS&RDS pentru ca posturile de televiziune ale companiei să primească drepturi exclusive de difuzare a meciurilor din Liga I. Mai mult, Liga a fost păgubită prin interpuși, care au vândut creanțe către RCS&RDS la un preț mai mic, informează Antena 3.

Sistemul era simplu, RCS&RDS avea de dat o sumă de bani Ligii, vine interpusul şi îi dă Ligii o anumită sumă, mai mică desigur, şi cumpără creanţa. Astfel, mita RCS&RDS i-a fost dată lui Dumitru Dragomir în 27 de tranșe.

– stire în curs de actualizare – 

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Apar noutăți din rechizitoriul DNA al dosarului RCS&RDS, în care compania este acuzată că l-a mituit pe fostul șef FRF, Mitică Dragomir, pentru difuzarea meciurilor din Liga I. Procurorii DNA spun că șpaga a fost dată pentru ca RCS&RDS pentru ca posturile de televiziune ale companiei să primească drepturi exclusive...

Preluat de la EVZ