Simona Halep va evolua, în primul tur al turneului de la US Open, împotriva Mariei Sharapova, conform tragerii la sorți ce a avut loc vineri după-amiaza.

Simona Halep a avut ghinion la tregerea la sorți ce a stabilit tabloul feminin de la US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al anului. Românca, locul 2 WTA, va evolua în primul tur împotriva Mariei Sharapova, jucătoare ce a beneficiat de un wild-card, se clasează momentat pe poziția 147 WTA, și care a intrat într-un con de umbră după ce a revenit pe teren la finalul perioadei de suspendare. Până acum, Halep a înfruntat-o de 6 ori pe Șarapova și a pierdut de fiecare dată. Cea mai importantă partidă s-a desfășurat în finala Roland Garros, în 2014, atunci când sportiva din Constanța a cedat cu 4-6, 7-6(5), 4-6. Dacă va trece de Sharapova, Simona ar putea să dea în „sferturi” peste Johanna Konta, iar în semifinale peste Garbine Muguruza.

rootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Simona Halep va evolua, în primul tur al turneului de la US Open, împotriva Mariei Sharapova, conform tragerii la sorți ce a avut loc vineri după-amiaza. Simona Halep a avut ghinion la tregerea la sorți ce a stabilit tabloul feminin de la US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al...

Preluat de la EVZ