Grav accident în București, un motociclist, care se deplasa pe Calea Văcăresti dinspre Piața Sudului spre Şos. Mihai Bravu a încercat să depășească un autoturism pe linia de tramvai, a pierdut controlul direcției de mers şi intrat în refugiul de tramvai, dupa care a fost proiectat în autoturismul respectiv.

Din impact a rezultat rânirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la spitalul Sf. Pantelimon. Daniel Vasile, reprezentantul ISU Bucureşti-Ilfov, a precizat că motociclistul, în vârstă de 35 de ani, a fost prins sub un autoturism, de unde a fost scos ulterior şi imobilizat pe targă. În momentul de față, victima este sub evaluare în ambulanţa SMURD.

„Motociclistul a încercat să depăşească pe linia de tramvai, a pierdut controlul şi a intrat în refugiu, după care a fost aruncat în autoturism”, a spus Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

News alert București: EXPLOZIE în BUCUREȘTI: Mai mulți oameni cu arsuri GRAVE

Foto: ISU București-Ilfov

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului News Alert: MOTOCICLIST prins SUB o MAȘINĂ în BUCUREȘTI.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/img-20170825-wa0003.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/img-20170825-wa0003-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Grav accident în București, un motociclist, care se deplasa pe Calea Văcăresti dinspre Piața Sudului spre Şos. Mihai Bravu a încercat să depășească un autoturism pe linia de tramvai, a pierdut controlul direcției de mers şi intrat în refugiul de tramvai, dupa care a fost proiectat în autoturismul respectiv. Din...

Preluat de la EVZ