Un individ înarmat cu un cuţit a atacat vineri seară doi militari la Bruxelles, au confirmat poliţia din Bruxelles-Capitale-Ixelles şi poliţia federală belgiană, fiind împușcat în timpul incidentului.

Atacul a avut loc în jurul orelor 20.20 (18.20 GMT), informează AGERPRES. Forţele de ordine au desfăşurat un important perimetru de securitate. “Situaţia se află sub control”, a precizat poliţia federală belgiană. Conform autorităților, unul dintre polițiști a fost rănit la mână iar celălalt la față, fiind instituit rapid un perimetru de securitate.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului News alert: ATACATOR împușcat la BRUXELLES.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Un individ înarmat cu un cuţit a atacat vineri seară doi militari la Bruxelles, au confirmat poliţia din Bruxelles-Capitale-Ixelles şi poliţia federală belgiană, fiind împușcat în timpul incidentului. Atacul a avut loc în jurul orelor 20.20 (18.20 GMT), informează AGERPRES. Forţele de ordine au desfăşurat un important perimetru de securitate....

Preluat de la EVZ