Imagini șocante într-o școală din Denver, SUA. O adolescentă de 13 ani poate fi auzită urlând de durere și strigând :”Nu pot” și implorând “vă rog, opriți-vă”, în timp ce alții din jurul ei râd și o forțează ținând-o de picioare să facă șpagatul.

Deși Ally Wakefield plânge și țipă de durere, celelalte majorete continuă să o țină țintită la pământ, în timp ce antrenoarea o trage de picioare.

Poliția din Denver investighează acum incidentul care a avut loc în luna iunie, în prima săptămână a unui campionat de majorete de la școală, scrie Mirror.

Mama tinerei spune că a fost șocată să vadă imaginile: “Este un adult care îmi chinuie fiica de 13 ani împotriva voinței sale, în timp ce plânge și țipă să se oprească”, a declarat femeia.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Imagini șocante într-o școală din Denver, SUA. O adolescentă de 13 ani poate fi auzită urlând de durere și strigând :'Nu pot' și implorând 'vă rog, opriți-vă', în timp ce alții din jurul ei râd și o forțează ținând-o de picioare să facă șpagatul. Deși Ally Wakefield plânge și țipă...

Preluat de la EVZ