Frumoasa Gina Pistol a fost surpinsă de paparazzi ieșind, dimineața, din casa celui mai vânat burlac din România, nimeni altul decât Smiley! Au trecut mai bine de cinci ani de când Andrei Maria nu s-a mai afișat cu o femeie, preferând să ascundă statusul lui amoros.

Iată că minunea s-a produs! O femeie a ieșit la primele ore ale zilei pe poarta vilei sale. Și nu orice femeie, ci fosta vedetă Playboy și actuala prezentatoare a emisiunii culinare „Chefi la cuțite”, Gina Pistol.

Să fi fost paparazzi atât de norocoși, să fi fost Smiley atât de neglijent încât să o lase le vederea presei de scandal? Apropiații artistului vorbesc cu furie despre incident și nu au vorbe de laudă la adresa blondei, acuzând-o că ar fi dat chiar ea informația paparazzilor. Totodată, nimeni nu neagă relația celor doi, deoarece chimia dintre Smiley și Gina a fost evidentă de-a lungul anilor, însă „Andrei este atât de absorbit de muncă, încât o relație serioasă nu intră în discuție nici acum, nici peste cinci ani”, ne-a spus o persoană apropiată lui.

Între timp, Smiley refuză orice comentariu pe această temă, iar Gina a dat o singură declarație: „Prefer să rămână între noi povestea asta. Nu doresc să vorbesc despre viaţa mea personală”, a spus blonda.

Mai mult, ea lasă mesaje cu subînțeles pe contul ei de Facebook. Ultimul mesaj adresat fanilor a fost „omul este atât cât înțelege”, și cu siguranță a fost scris în contextul situației actuale în care se află, fiind adresat probabil chiar lui „Smiley-omul”, așa cum s-a autointitulat artistul în trecut.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/smiley-un-site-de-muzica-.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/smiley-un-site-de-muzica--300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialMonden
Frumoasa Gina Pistol a fost surpinsă de paparazzi ieșind, dimineața, din casa celui mai vânat burlac din România, nimeni altul decât Smiley! Au trecut mai bine de cinci ani de când Andrei Maria nu s-a mai afișat cu o femeie, preferând să ascundă statusul lui amoros. Iată că minunea s-a...

Preluat de la EVZ