La capitolul romantism, Cătălin Măruță este de departe un model de urmat pentru bărbații care vor să-și cucerească definitiv iubitele sau soțiile.

La aniversarea Andrei, care a împlinit recent 31 de ani, prezentatorul de la Pro Tv i-a făcut o declarație impresionantă soției, cu care are doi copii: „Te iubesc de când te-am cunoscut, de 11 ani, mi-ai spus „Da” acum 9 ani, ești minunată de când te-ai născut, de 31 de ani. La mulți ani, iubita mea!”.

Cuvintele scrise de Măruță au impresionat-o până la lacrimi pe cântăreață, cât și pe fanele celor doi, care și-au amintit cum a cucerit-o pe artistă. „Eram pe plajă acum 11 ani, când i-ai oferit un buchet mare de flori și deasupra voastră survola un aeroplan cu un banner pe care scria «te iubesc»”, a mărturist una dintre admiratoarele cuplului.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
La capitolul romantism, Cătălin Măruță este de departe un model de urmat pentru bărbații care vor să-și cucerească definitiv iubitele sau soțiile. La aniversarea Andrei, care a împlinit recent 31 de ani, prezentatorul de la Pro Tv i-a făcut o declarație impresionantă soției, cu care are doi copii: „Te iubesc...

Preluat de la EVZ